Ydelser

Vores koncept er fleksibelt og processen tilpasses naturligvis til din virksomheds behov. Her kan du læse mere om eksempler på vores skræddersyede rekrutteringsydelser, som både omfatter search og assessment.

Search

Vi laver search på stort set alle stillinger vi besætter på mid-level og top-level niveau. Vi gør det altid i de tilfælde, hvor det skønnes, at der er et begrænset felt af ansøgere. Search kan enten foretages alene eller sammen med annoncering. I de tilfælde, hvor der er brug for det laver vi også ”agile search processer". Læs mere om hvad der typisk indgår i vores Search forløb.

Enkeltvurdering af kandidat

Løsningen for den virksomhed, der selv har fundet en kandidat, men gerne vil opnå den ekstra træfsikkerhed og have en klar vurdering af kandidaten, før ansættelsesbeslutningen træffes. Læs mere om hvordan vi laver enkeltvurdering af en kandidat.


Focus Recruitment kan mere end at levere professionelle rekrutteringsydelser i forbindelse med aktuelle stillinger. Nedenfor ser du vores øvrige ydelser.

Employer branding

Får din virksomhed få gode ansøgere, så har I måske ikke et tilstrækkeligt stærkt brand hos ansøgerne. I et jobmarked, hvor der er kamp om de gode hoveder, er det mere vigtigt end nogensinde at være blandt kandidaternes foretrukne arbejdspladser. Vi kan rådgive jer om employer branding med henblik på, hvordan din virksomhed rustes til kampen om talent.

Rekrutteringskursus

Har I overvejet at opbygge stærkere rekrutteringskompetencer internt i din egen virksomhed, så kan Focus Recruitment køre rekrutteringskurser af 1-2 dages varighed primært med fokus på interviewteknik samt andre vigtige dele af rekrutteringsprocessen.

Rekrutteringsværktøjer

Kunne I tænke jer at anvende nogle stærke rekrutteringsværktøjer, så kan vi levere disse. Det kan være værktøjer som rekrutteringsprojektplan, screening template, interviewguide, vurderingsskema etc. som kan styrke jeres rekrutteringskompetence internt i virksomheden.

Individuel coaching og udvikling

Focus Recruitment´s kompetence indenfor personvurdering og test kan også komme ledere og medarbejdere i din virksomhed til gode i forbindelse med udviklings- eller coachingforløb målrettet den enkelte medarbejder eller leder.

Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk