Ydelser

Vores koncept er fleksibelt og processen tilpasses naturligvis til din virksomheds behov. Her kan du læse mere om eksempler på vores skræddersyede rekrutteringsydelser, som både omfatter search og assessment.

Search

Vi laver search på stort set alle stillinger vi besætter – både på mid-level og top-level niveau – for at sikre det stærkest mulige kandidatfelt. Læs mere om hvad der typisk indgår i vores Search forløb. Meget ofte laver vi også ”agile search processer”, hvor der er særlig fokus på de dele af search processen, der skaber mest værdi og samtidig højt momentum og hurtig fremdrift i processen

Enkeltvurdering af kandidat

Løsningen for den virksomhed, der selv har fundet en kandidat, men gerne vil opnå den ekstra træfsikkerhed og have en klar vurdering af kandidaten, før ansættelsesbeslutningen træffes. Læs mere om hvordan vi laver enkeltvurdering af en kandidat.

Employer branding

Får din virksomhed få gode ansøgere, så har I måske ikke et tilstrækkeligt stærkt brand hos ansøgerne. I et jobmarked, hvor der er kamp om de gode hoveder, er det mere vigtigt end nogensinde at være blandt kandidaternes foretrukne arbejdspladser. Vi kan rådgive jer om employer branding med henblik på, hvordan din virksomhed rustes til kampen om talent.

Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk