Personvurdering og test

I forbindelse med rekrutteringsopgaver, hvor Focus Recruitment er involveret, indgår tests som hovedregel i personvurderingen. Det sikrer et solidt, flersidet vurderingsgrundlag.


Vores personvurdering af kandidaterne tager udgangspunkt i en forudgående jobanalyse og kompetenceafklaring. Det sikrer, at vi kan lave en målrettet vurdering af kandidaternes kompetencer ud fra de vurderingsmetoder, der afdækker kompetencerne bedst muligt.


Vi er certificeret i personligheds- og omtanketests fra CEB / SHL, verdens førende udbyder af erhvervsorienterede tests. CEB / SHL´s tests er kendetegnet ved en høj validitet og reliabilitet, hvilket giver en objektiv og mere sikker vurdering af kandidaten.


Sammensætningen af tests tilpasses jobbet og den enkelte kandidat. Det sikrer din virksomhed en høj forudsigende gyldighed for kandidatens performance i jobbet. Tests gennemføres af en af Focus Recruitment´s certificerede konsulenter, som giver jer en klar og præcis afrapportering af testresultaterne. Alle testede kandidater får en tilbagemelding på testresultaterne i forbindelse med et dybdeinterview med afsæt i de gennemførte tests.

Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk