Om Focus Recruitment

Focus Recruitment er en virksomhed, stiftet i 2007, der arbejder med rekruttering og udvælgelse af videnintensive ledere og specialister primært gennem search.


Vores mission er, at levere professionelle, fleksible og værditilførende rekrutterings- og search ydelser til konkurrencedygtige faste priser med henblik på at tiltrække og udvælge de mest egnede kandidater til vores kunder, som ofte er blandt landets førende. Se vores referencer.


Steffen Marstrand

Partner, Steffen Marstrand

Steffen er uddannet Cand.merc.HRM og har været ansat i virksomheder som Nokia, Carlsberg, TDC, Rambøll og IBM. HR og især rekruttering har været den røde tråd i disse jobs. I flere af virksomhederne har han været ansvarlig for at opbygge rekrutteringsprocesser og har med succes gennemført flere hundrede rekrutteringer af ledere og specialister.


Seneste stilling før Steffen stiftede Focus Recruitment var som Rekrutteringschef for Nokia i Danmark og siden også med overordnet ansvar for rekruttering til 5 øvrige lande i Nokia.


Steffen har skrevet flere artikler bl.a. ”Professionel og gennemtænkt rekruttering” til Børsens ledelses-håndbøger, om effektiv search på det danske jobmarked til Recruitment Times og er blandt de HR ansvarlige interviewet til Karrierevejviseren. Steffen har desuden holdt indlæg på flere konferencer om rekruttering og employer branding.


Din virksomheds udbytte ved at bruge Focus Recruitment:

Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk