Titel

Group Risk Consultant til Group Risk Control


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- Risikobaseret intern kontrol i stabsfunktion med direkte reference til CEO

 

Group Risk Control er en stabsfunktion i virksomheden med direkte reference til CEO. Gruppen som pt. tæller 7 medarbejdere har ansvaret for, at virksomhedens finansielle, operationelle og IT-mæssige risici bliver kontrolleret og håndteret hensigtsmæssigt. Group Risk Control laver løbende overvågning af rapportering og mandater samt gennemfører større kontrolprojekter. To af medarbejderne i gruppen arbejder med IT revision, mens de øvrige arbejder med kontrol af finansielle risici og relaterede operationelle risici.

 

Gruppen arbejder ud fra principperne for Risk Based Internal Auditing. Gruppens arbejde adskiller sig fra traditionel intern revision ved at være fokuseret på risiko. Til at styrke gruppens kompetencer og involvering indenfor det regnskabsmæssige område, søger virksomheden nu en analytisk og ambitiøs Group Risk Consultant med en god regnskabsmæssig erfaring og gerne med erfaring fra kontrol af forretningsprocesser. Stillingen vil give dig en bred forretningsforståelse, hvor du arbejder projektorienteret og ikke indfanges i en revisions- eller økonomifunktions drift og rutiner.

 

Ansvar og opgaver

Som Group Risk Consultant får du ansvaret for at gennemføre risikobaseret kontrol af såvel eksisterende som nye forretningsprocesser primært indenfor det finansielle og regnskabsmæssige område. Ansvarsområdet spænder fra egentlig kontrol til en mere rådgivende rolle på nye projekter. Du refererer til Director for Group Risk Control, og vil få en bred kontaktflade i organisationen, hovedsageligt Energy Markets, Group Accounting & Tax, CFO og naturligvis dine kolleger i gruppen. De vigtigste opgaver vil være:

 

Arbejdsstedet er København. Jobbet rummer store muligheder for at arbejde med risikobaseret finansiel proceskontrol på afgørende områder med topledelsens bevågenhed.

 

Din profil

Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere. Du har:

Som person er du ambitiøs og arbejder struktureret og resultatorienteret samt trives med at vurdere processer ud fra en analytisk vinkel. Du er stærk til at forholde dig kritisk, kan udfordre forretningen, kommunikerer klart i skrift og tale med en vis gennemslagskraft, men formår samtidig at være pragmatisk og løsningsorienteret. Endelig mestrer du balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet, ligesom dine mundtlige og skriftlige formuleringsevner på både dansk og engelsk er over gennemsnittet.

 

Virksomhedn tilbyder

En stilling i en af Danmarks førende virksomheder, hvor du er involveret på højt profilerede projekter med topledelsens bevågenhed. Du får mulighed for at opbygge risk management indenfor det regnskabsmæssige område, og dit arbejde har stor indflydelse gennem anbefalingerne til organisationen. Der er gode udviklingsmuligheder, og dine kolleger er både fagligt dygtige og engagerede i teamets arbejde, som foregår i en uformel omgangstone. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage). Der vil i jobbet også være gode muligheder for relevant videreuddannelse.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk