Titel

Group Controller


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

-  Eksternt regnskab, konsolidering og udvikling af regnskabspraksis

 

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group Accounting & Tax er virksomhedens centrale regnskabsfunktion, som har ansvaret for koncernens regnskabs- og skatteforhold.  Som Group Controller bliver du del af Consolidation gruppens team på 7 medarbejdere, der alle beskæftiger sig med eksternt regnskab, konsolidering samt udvikling af koncernens regnskabspraksis. Teamet har ansvar for konsolidering af periode- og årsregnskaber for alle datterselskaberne. Endvidere varetager teamet opgaver i tilknytning til udvikling af koncernernes konsolideringsværktøj Hyperion, HFM.

 

Ansvar og opgaver

Dit primære ansvarsområde bliver controlling af datterselskaber, herunder at sikre, at de overholder koncernens regnskabspraksis. I jobbet refererer du til Director for Consolidation gruppen, og du vil få en bred kontaktflade i organisationen bl.a. til Regnskabschefer og lokale Controllere. De vigtigste opgaver i jobbet vil være:

 

Arbejdsstedet er København.

 

Din profil

For at lykkes i jobbet har du:

 

Som person bærer dine faglige interesser og arbejdsstil præg af din baggrund indenfor revision. Du kan lide at dykke ned i tallene og lægger vægt på kvalitet i dit arbejde. Din analytiske sans og strukturerede tilgang til dit arbejde giver dig et godt overblik over et komplekst område mens dit drive, fleksibilitet og en ambitiøs tilgang til arbejdet gør at du trives i en dynamisk og hurtigt voksende virksomhed. Endvidere kommunikerer du klart og præcist både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

 

Virksomheden tilbyder

Spændende group controlling opgaver i en af landets største virksomheder i stærk vækst, hvor du har tæt kontakt til datterselskaber og øvrige økonomifunktioner. Dit arbejde vil have stor synlighed for topledelsen, og spille en væsentlig rolle for overblik over og styring af koncernens økonomi. Du vil få et betydeligt ansvar, der matcher dine kompetencer samt stor indflydelse på hvordan opgaverne løses. Der er gode udviklingsmuligheder, og dine kolleger er både fagligt dygtige og engagerede i teamets arbejde. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk