Titel

Transformation- & Project Manager


Virksomhed

Dagrofa


Frist

Afsluttet


Indhold

- Ledelse af projekter, katalysere transformation samt executive support og reference til CIO i en af Danmarks største, mest dynamiske og ambitiøse dagligvarekoncerner

 

Dagrofa er ikke bare en af landets største dagligvarekoncerner, men den eneste dagligvarekoncern i Danmark, som har selvstændige købmænd til at drive langt størstedelen af koncernens butikker. Dygtige købmænd som hver dag giver danskerne fødevareoplevelser og engagerer sig i lokalsamfundet. Dagrofa-koncernen driver kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb – samlet set omkring 525 butikker hvoraf 61 MENY og SPAR-butikker er ejet af Dagrofa. Dagrofa Logistik A/S er også en del af Dagrofa-koncernen. Salgs- og logistikselskabet er Danmarks største fødevaregrossist og sælger både til interne og eksterne kunder. Dagrofa ejer derudover FoodService Danmark A/S, som er ledende leverandør til foodservice sektoren i Danmark. Dagrofa har en årlig omsætning på 18,8 mia. kr. og beskæftiger sammenlagt omkring 14.500 medarbejdere, inklusiv ansatte i kædebutikkerne. Dagrofas hovedkontor ligger i Ringsted.

 

Koncernen gennemgår betydelige strategiske og strukturelle forandringer med udgangspunkt i den danske dagligvarebranche, som er meget konkurrence- og transformationspræget, og tog i 2022 tog hul på en ny og vækstorienteret strategi #FremgangSammen for perioden 2022-2024.

 

Med ny CIO (Executive Vice President) i august 2023 er Dagrofa IT i gang med en større transformation for at kunne understøtte Dagrofas ambitiøse mål. Transformationsagendaen er særligt omfattende, da den omfatter både retail, logistik og foodservice såvel som forretningsprocesser- og områder og involverer alt fra IT strategi, IT effektiviseringer, restrukturering, implementere IT systemer mm. IT-organisationen i Dagrofa består i dag af +100 medarbejdere og målsætningen er at styrke med yderligere for at understøtte vækstplaner i 2024.

 

Til at katalysere den transformation, drive centrale projekter i Dagrofa IT og levere executive support til CIO og management i IT søger Dagrofa nu yderligere en dygtig og analytisk Transformation- & Project Manager med baggrund fra IT / management consulting, graduate program og / eller fra EA / CIO support. Det er en rolle, hvor der vil være rig mulighed for at sætte sit præg, stort ansvar, gøre en forskel samt reference til CIO – som er en del af koncernledelsen – og dermed tung og tydelig ledelseseksponering.


Ansvar og opgaver
Ansvarsområder afhænger af kandidatens erfaring og skills, men vil primært inkludere:

 

·     Analyser, anbefalinger og oplæg i relation til IT strategi, IT effektiviseringer, IT systemer og udvikling af IT organisationen

·     Projektledelse af centrale transformation projekter eller del-projekter i IT og sikre overblik og fremdrift

·     Kortlægge og forbedre relevante processer i Dagrofa IT fra et outside-in perspektiv

·     Executive support til CIO og Management team i forbindelse med fx præsentationer til senior management, forberedelse til ledelsesmøder i Dagrofa IT

·     Supporte change management og kommunikation i Dagrofa IT-organisationen og ud imod relevante stakeholders

·     Øvrige strategisk vigtige ad hoc-opgaver i Dagrofa IT

Stillingen har sin base enten på Dagrofas kontor i Ishøj, hvor en væsentlig del af IT organisationen er placeret, eller Dagrofas hovedkontor i Ringsted, ca. 45 minutter i bil fra København.

 

Din profil
Som Transformation- & Project Manager i Dagrofa IT har du ideelt:

 

·     En kandidatgrad indenfor relevant område, fx Cand.merc., Cand.IT, Ingeniør, Datalog, Cand.polit etc.

·     Ca. 2-5 års erfaring – evt. mere – enten fra et management / IT konsulenthus, fra strategi / business development i en større koncern, eller Executive Assistant, hvor du har arbejdet med flere af områderne transformation, procesoptimering, IT-strategi, business development, executive support etc.

·     Stærke evner i forhold til at lave analyser og præsentationer i PowerPoint – også for højt ledelsesniveau

·     Erfaring med at drive hele eller dele af projekter

·     En solid analytisk værktøjskasse, er IT kyndig og behersker især PowerPoint og Excel


Personlighedsrelaterede kompetencer er også vigtige for succes i stillingen, hvorfor du:

·     Har stærke analytiske evner og har klare forcer i at præsentere data og tal

·     Har en struktureret arbejdsstil og er grundig

·     Med afsæt i en effektiv arbejdsstil proaktivt tager ejerskab, ”løber med bolden” og får leveret til tiden

·     Tænker IT med afsæt i en solid forretningsforståelse med værdiskabelse for øje og et pragmatisk blik

·     Har stærke forcer indenfor stakeholder management og transformation samt på tillidsvækkende vis kan bygge stærke relationer og sikre buy in – fra koncernledelse til specialister

·     Trives i dynamiske omgivelser, en uformel tone og en varieret hverdag


Dagrofa tilbyder
En nyoprettet udfordrende og alsidig stilling, hvor du har en central rolle i at katalysere og eksekvere projekter og transformation i IT organisationen, som er afgørende for at Dagrofa kan levere på den strategiske agenda i en konkurrence- og transformationspræget dagligvarebranche. Der er korte beslutningsveje og fra idé til handling med masser af plads til selvstændigt initiativ i en meget uhøjtidelig kultur.


Bredden i stillingen er markant, da den bygger bro mellem projektledelse, stakeholder management, transformation, CIO support på EVP niveau, IT business development og meget andet. Stillingen giver et stærkt fundament for et solidt netværk og fremtidige karrieremuligheder på sigt, fx i form af større ansvar.
Der er mulighed for en sund work-life balance og fleksibilitet med lejlighedsvist hjemmearbejde etc.

Stillingen kunne i høj grad henvende sig til en kandidat med baggrund fra IT- og / eller management consulting.

 

Interesseret i stillingen – dit næste karriereskridt
Focus Recruitment bistår Dagrofa i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk