Titel

Resource Manager, Portal Development


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

– Effektiv ressourcestyring på portal området i forhold til forretningens behov og teamets trivsel

 

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group IT er virksomhedens centrale IT funktion, som i tæt samarbejde med IT funktionerne i de enkelte forretningsenheder er i fuld gang med at skabe fundamentet for fremtidens energivirksomhed. Fokus er på at levere en fleksibel og skalerbar IT understøttelse til både forretningsenheder og stabsfunktioner med udgangspunkt i deres behov.

 

Portal Development teamet i Group IT består af 11 engagerede og kompetente arkitekter, udviklere, support og procesfolk samt eksterne konsulenter, som varetager løbende udvikling og vedligeholdelse af SharePoint (MOSS 2007) platformen. Den er implementeret med stor succes og rummer både virksomhedens website, intranet, extranet mm.. Teamet håndterer i mindre udstrækning også SAP Portal, Project Server, etc. I takt med at portaludviklingen har taget fart, opgraderes teamet med en dedikeret Resource Manager.

 

Ansvar og opgaver

Som Resource Manager får du ansvar for at prioritere og sikre overblik over teamets ressourcer og derigennem sikre en optimal ressource allokering i forhold til både forretningens behov og teamets trivsel. Du har således ansvaret for at teamets daglige drift og at leverancer inden for portal udvikling og vedligeholdelse er af høj kvalitet. Jobbet rummer en bred kontaktflade til både teamets udviklere, arkitekt, forretningsudvikler, supportere og til projektledere, Infrastruktur afdelingen samt virksomhedens forretningsområder. I jobbet refererer du til Head of IT Development. Primære opgaver vil være:

Dit arbejdssted bliver i København, hvor Group IT er placeret.

Din profil
Som den ideelle kandidat til jobbet har du:

Som person har du et godt menneskekundskab og er stærk til at realisere potentialet i andre ved at motivere, coache og delegere effektivt. Du har et vindende væsen, en god gennemslagskraft og evner at kommunikere klart og præcist. Struktur, planlægning, vedholdenhed og opfølgning er blandt dine nøglekompetencer for at sikre en optimal styring af teamets opgaver og ressourcer ligesom du er en resultatorienteret person, der sætter en ære i at sikre leverancer af høj kvalitet til aftalt tid.

Virksomheden tilbyder
Muligheden for at arbejde med ressource management i et stærkt team, som vil udvikle dine i forvejen stærke lederkompetencer eller bringe en ny dimension for dig som kommer fra en Projektleder stilling. Dit arbejde kommer til at spille en vigtig rolle for udvikling af nogle af landets førende web / portalløsninger. Virksomheden er udviklingsorienteret og i stærk vækst, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige kolleger i en professionel IT funktion med højt fagligt niveau. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pension, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk