Titel

HR Manager


Virksomhed

Plesner


Frist

Lukket


Indhold

Plesner er anerkendt som et af de førende full-service advokatfirmaer i Danmark, der kan løfte de største og mest komplekse juridiske opgaver. Plesner blev grundlagt i 1918 og er løbende vokset i kraft af fusioner af førende advokatfirmaer. Plesner arbejder dedikeret på at være ubestridt markedsleder og det foretrukne valg for de mest krævende klienter, når deres væsentlige aktiver er i spil, og de har brug for rådgivning særligt i forbindelse med større transaktioner, strategisk-juridiske problemstillinger og kompleks konfliktløsning.

Plesner dækker alle væsentlige erhvervsretlige områder og opnår branchens højeste ratings. Virksomhedens specialister er blandt de absolut bedste på hver deres felt og varetager danske og internationale klienters interesser i Danmark og udlandet. Læs mere på 
www.plesner.com

Kulturen i virksomheden er seriøs, fagligt orienteret, men med plads til forskellige personlige og faglige kvalifikationer og baggrunde. Det skaber en kultur præget af stærke personligheder drevet af et højt fagligt ambitionsniveau, professionalisme og resultater. Stemningen er positiv, dynamisk og med kort fra idé til handling.

Plesners HR afdeling består pt. af 11 medarbejdere, heraf 3 HR Managers, der arbejder dedikeret med rollen som sparringspartner for ledelsen i Plesner og en bred vifte af HR opgaver bl.a. rekruttering, employer branding, ledersparring, understøtte diverse HR processer og HR drift. 
  Som følge af et internt jobskifte søger Plesner en HR Manager – uden personaleansvar – men med ansvar for at supporte en række af husets forretningsenheder.

I rollen som HR Manager vil du komme til at arbejde bredt; primært med den tætte ledersparring, rekruttering, eksekvering af HR processer og HR drift, men også få mulighed for at understøtte og levere på HRD og uddannelsesområdet. HR afdelingens 
  fokus er på videreudvikling af forretningsorienteret HR support, HR business partnering, optimering af HR processer, performance management, uddannelse og udvikling, rekruttering, employer branding samt kontinuerligt at udvikle Plesner, som en attraktiv arbejdsplads.

 

Som HR Manager har man ud over rollen som HR sparringspartner for forretningen, hvor man arbejder med en bred vifte af HR områder, også et meget tæt samarbejde med HR Chefen samt de to andre HR Managers.  Modsat mange store virksomheder, hvor ”alle HR tanker og processer er tænkt og udformet”, vil der hér være rig mulighed for – over tid – selv at sætte sit præg og kontinuerligt hæve HR niveauet samt et væsentligt selvstændigt ansvar.

Ansvar & opgaver

Sammen med teamet, får du ansvar for det fortsatte arbejde med at optimere Plesners HR leverancer samtidig med, at du skal arbejde tæt sammen med et udsnit af de "interne kunder", hvor du proaktivt skal omsætte din viden til styrkelse af deres lederskab og gøre dem så effektive som muligt på HR området – og ikke mindst deres hverdag nemmere. Primære opgaver og ansvarsområder vil være:

o    Performance management og com & ben området

o    Rekruttering, employer branding og ansættelsesforhold

o    Medarbejder- og lederudvikling samt talent pipeline

o    MUS, attraktiv arbejdsplads og holdningsundersøgelser


Den rette kandidat

Du har en relevant kandidatuddannelse ideelt med vægt på HR, fx cand.merc., cand.psych., Cand.mag, Cand.comm eller lignende. Derudover har du:


Nogle af de væsentligste personlige træk er:


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk