Titel

Senior Contract Managers til projektindkøb i mia. klassen


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

Vores klient er en førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group Procurement er en stabsfunktion, som varetager indkøb til organisationen, både komplekst projektindkøb til boringer, vindmøller, kraftværker etc., men også IT indkøb og generelt indkøb. Group Procurement spiller en afgørende rolle i at realisere virksomhedens vækststrategi, hvilket indebærer forhandling og indgåelse af kontrakter i mia. klassen.

 

Group Procurement ekspanderer for at bistå forretningen med indkøbsekspertise strategiske bygge- og anlægsprojekter både offshore og på land. Derfor ansætter virksomheden en række Contract Managers og Senior Contract Managers til at lave projektindkøb med høj kompleksitet – i både nationale og internationale sammenhænge – i mia. klassen. Der arbejdes struktureret med de interne kunder typisk gennem SLA´er. 

 

Ansvar og opgaver

Som Contract Manager har du ansvar for at sikre de rigtige kontrakter på det rigtige tidspunkt til den rette pris, herunder at kontrakterne implementeres og benyttes i organisationen samt at følge op på leverandør performance. Du skal sikre, at specifikke projektmål overholdes og at Group Procurement opnår mål indenfor besparelser, kundetilfredshed og kontraheringsniveau. Primære opgaver i jobbet vil være:

 

Du skal forvente 20-40 rejsedage i jobbet pr. år. Arbejdsstedet er i København.

 

Din profil

For at lykkes i jobbet har du:

 

Som person har du en udpræget forretningsforståelse, der sætter dig i stand til at identificere og realisere besparelser. Med baggrund i stærke analytiske evner og en god gennemslagskraft formår du at påvirke leverandører og interne samarbejdspartnere, som du er stærk til at skabe relationer til. Du trives inden for teknisk komplicerede områder, hvor der arbejdes tæt sammen med bl.a. projektledere og ingeniører. Endelig har du en struktureret til gang til dit arbejde som sætter dig i stand til at drive og styre projekter.

 

Dong Energy tilbyder

Store krav og udfordringer men samtidig indkøbsopgaver på internationalt niveau af afgørende betydning for organisationen. Jobbet er organiseret, så du kan fokusere på strategisk indkøb og udvikling af relationer med leverandører. Du kommer til at arbejde i en virksomhed i stærk vækst i en indkøbsfunktion med kompetente og engagerede kolleger og attraktive karrieremuligheder inden for indkøb. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk