Titel

Group Risk Consultant til IT revision


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- IT revision og risk management i stabsfunktion med direkte reference til CEO

 

Group Risk Control er en uafhængig stabsfunktion i virksomheden med direkte reference til CEO. Gruppen som pt. tæller 6 medarbejdere, heriblandt en Group Risk Consultant indenfor IT revision, har ansvaret for at virksomhedens finansielle, operationelle og IT-mæssige risici bliver kontrolleret og håndteret hensigtsmæssigt.

 

Group Risk Control laver løbende overvågning af rapportering og mandater samt gennemfører større kontrolprojekter ud fra en årlig kontrolplan. Opgaverne indenfor IT revision er stærkt stigende, hvorfor vi nu søger en Group Risk Consultant til IT revision. Der er tale om en stilling som i høj grad kan formes i forhold til den rette kandidats erfaring, kompetencer og interesser, hvilket kan spænde over en baggrund indenfor revision, IT sikkerhed eller evt. IT governance og design af IT processer.

 

Ansvar og opgaver

Som Group Risk Consultant får du sammen med en kollega ansvaret for IT revision i virksomheden. Ansvarsområdet spænder fra egentlig kontrol til en mere rådgivende rolle på kritiske IT projekter, systemer og processer. I jobbet refererer du til Director for Group Risk Control, og du vil få en bred kontaktflade i organisationen bl.a. til Group IT, ekstern revision, direktionen for forretningsområderne, CEO, CFO og naturligvis dine kolleger i afdelingen. De vigtigste opgaver i jobbet vil være, at:   

Arbejdsstedet er København. Jobbet rummer store muligheder for at arbejde med IT revision og risk management på afgørende områder med topledelsens bevågenhed.

 

Din profil

Indgangsvinklerne til jobbet kan være flere, og kompleksiteten i jobbet kan i høj grad tilpasses din profil. Du har:

Som person arbejder du struktureret og resultatorienteret og trives med at definere og følge processer ud fra en analytisk vinkel. Du er stærk til at forholde dig kritisk, kan udfordre forretningen, kommunikerer klart i skrift og tale med en vis gennemslagskraft, men formår samtidig at være pragmatisk og løsningsorienteret. Endelig mestrer du balancen mellem at arbejde selvstændigt og bidrage til teamet, ligesom dine mundtlige og skriftlige formuleringsevner på både dansk og engelsk, er over gennemsnittet.

 

Virksomheden tilbyder

En stilling med IT revision og risk management i en af Danmarks førende virksomheder, hvor du er involveret på højt profilerede projekter med topledelsens bevågenhed. Der er gode udviklingsmuligheder, og dine kolleger er både fagligt dygtige og engagerede i teamets arbejde, som foregår i en uformel omgangstone. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage). Der vil i jobbet også være gode muligheder for relevante certificeringer fx indenfor CISA, CISM eller lignende.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk