Titel

Project Manager til Data Warehouse projekter


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

  – Projekter med topledelsens bevågenhed, som skaber fundamentet for bedre ledelsesinformation

 

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group IT er virksomhedens centrale IT funktion, som i tæt samarbejde med IT funktionerne i de enkelte forretningsenheder er i fuld gang med at skabe fundamentet for fremtidens energivirksomhed. Fokus er på at levere en fleksibel og skalerbar IT understøttelse til både forretningsenheder og stabsfunktioner med udgangspunkt i deres behov.

 

Til Project Delivery teamet i Group IT søger virksomheden en kompetent Project Manager til gennemførelse af Data Warehouse projekter i forretningen. Du kommer til at styre en række forretningskritiske projekter med topledelsens bevågenhed omkring etableringen af et Data Warehouse, der samler data fra forskellige systemer og integrerer det til værdiskabende information og ledelsesrapportering. 

 

Ansvar og opgaver

Som Project Manager får du ansvar for at forberede, lede og afslutte Data Warehouse projekterne effektivt i overensstemmelse med virksomhedens IT strategi, projektmodel og project governance. Målet er en succesfuld implementering af Data Warehouse, som skaber fundamentet for at styre forretningen optimalt. Jobbet indebærer et tæt samarbejde med forretningsområdernes projektleder, forretningsledelsen, styregruppen og udviklerne. I jobbet refererer du til Head of Project Delivery. Dine primære opgaver vil være:

 

Dit arbejdssted bliver i København.

Din profil

Som den ideelle kandidat til jobbet har du:

Som person har du en stærk forretningsforståelse og gode analytiske evner. Du er stærk til at skabe relationer og har den politiske flair til at være projektleder i en stor organisation. Struktur, planlægning, vedholdenhed og opfølgning er blandt dine nøglekompetencer for at sikre en optimal styring af projektet, og at det kommer helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du er en dynamisk og resultatorienteret person.

Virksomheden tilbyder
Muligheden for lede forretningskritiske projekt med topledelsens bevågenhed, hvilket vil udvikle dine i forvejen stærke Data Warehouse- og Projektlederkompetencer. Dit arbejde kommer til at spille en vigtig rolle for udvikling af en endnu bedre ledelsesinformation. Virksomheden er en udviklingsorienteret virksomhed i stærk vækst, og du vil arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger i en stor professionel IT funktion med højt fagligt niveau. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk