Titel

Business Development Manager


Virksomhed

EDC Gruppen


Frist

Afsluttet


IndholdEDC Gruppen A/S er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med en markedsandel på mere end 21% og 235 mæglerbutikker, hvor man indgår i et frivilligt kædesamarbejde. EDC Gruppens mæglerbutikker dækker hele landet, og har desuden sit eget kædekontor på Frederiksberg, hvor de opgaver, som løses bedst i fællesskab, bliver varetaget. Derudover består EDC Gruppen A/S af RobinHus og yderligere to divisioner: Feriepartner (26 feriehusudlejningsbureauer) og Erhverv (24 Erhvervscentre). EDC har ca. 1.700 medarbejdere – heraf 100 på kædekontoret – og en omsætning på ca. 1,4 mia. kr. i 2020. EDC Gruppen har i omegnen af 5 millioner besøgende online per måned, hvilket gør edc.dk til det mest besøgte boligsite i Danmark iflg. Dansk Online Index og ligger ligeledes i toppen målt med andre brancher.


Produktpaletten indenfor køb og salg af fast ejendom både til privat- og erhvervssegmentet i selve EDC Gruppen. Der tilbydes medsalg, selvsalg, forældrekøb, købermægler og udlejningstjek. Ydelserne inden for forsikring består af ejerskifteforsikring, sælgeransvarsforsikring, flytteforsikring, hus- og fritidshusforsikring. Endelig tilbydes forskellige ydelser, som er relevante for både køber og sælger ifm. handelstransaktionen, herunder el, internet, alarm, mv. EDC Gruppen samarbejder med Gjensidige vedr. forsikring. Fokus i EDC Gruppen er i særdeleshed på digital transformation, forretningsudvikling af nye produkter og løsninger, partnerskaber og performance optimering.


Ansvar og opgaver

Med ny CEO fra sensommeren 2019 er EDC i gang med en større transformation – og i en industri, der pt. klarer sig fremragende. Stillingen som Business Development Manager refererer til Chef for Strategi, Forretningsudvikling & Kommercielle Partnerskaber, der bl.a. har baggrund fra tier 1 consulting. Man bliver del af et kommercielt team med ansvaret for strategi, kommercielle partnerskaber og forretningsudvikling. Man vil i tæt samarbejde med chefen bistå med transformationen af EDC med særlig fokus på at drive kommerciel værdi for både mæglere og kunder. 

Teamets opgaver dækker bl.a. produktudvikling af eksisterende og nye produkter, forretningsudvikling af processer og kunderejser, drive strategiske projekter, samt aktiviteter der kan understøtte salget. I stillingen er det vigtigt med et særligt blik for, hvornår fokus skal være på optimering af den eksisterende forretning og processer og i hvilke tilfælde ”disruption” prægede aktiviteter skaber værdi. Ydermere er det vigtigt at navigere i et spændefelt med stakeholders med klare holdninger, som skal købe ind på nye tiltag. 

Der er tale om en meget centralt placeret stilling med tydelig eksponering for topledelsen, herunder CEO og bestyrelse. Man fungerer som ”assistent træner” for chefen for afdelingen, hvor man er meget involveret i strategi, forretningsudvikling, og commercial excellence på strategisk vigtige projekter. Primære ansvarsområder og opgaver:


Din profil

Den rette kandidat har en relevant uddannelse på kandidatniveau, fx cand. merc., cand. polit./oecon., cand. scient. eller civilingeniør afsluttet med gode resultater. Ideelt har du:Personlighedsrelaterede kompetencer er også vigtige for succes i stillingen, hvorfor du:


EDC tilbyder & value proposition
Stillingen som Business Development Manager er nyoprettet og rummer muligheden for at udvikle et område, hvor du har ansvar for at drive forretningsudvikling på tværs af forretningen. Der er rig mulighed for at tage ansvar og forme rollen efter egne kompetencer og ambitioner. Du er med til at bygge afdelingen og den kommercielle professionalisering af virksomheden, og vil være en essentiel del af at realisere strategien. Kulturen er uformel med en lav grad af hierarki i organisationen, og du bliver del af et åbent team som sætter stor faglig stolthed i deres job.

Virksomheden er i gang med en spændende transformation og der vil være stor mulighed for indenfor overskuelig fremtid at få et endnu større ansvar – der er tradition for at profiler med strategy / consulting / business development baggrund indenfor overskuelig tid ofte får et større ansvar, fx people management. Stillingen kan være ideel for den ambitiøse kandidat med stort potentiale som der står foran at exite ud af et ledende konsulenthus eller strategy- / business development funktion i en stor virksomhed og hér være en ”større fisk i en mindre sø”.

Lønpakken består af grundløn og virksomhedsbetalt pension. Der forventes ikke megen rejseaktivitet i stillingen, som vil have en bedre work life balance end man typisk finder i ledende konsulenthuse. Stillingen har sin base på EDC Gruppens hovedkontor på Mynstersvej 5 på indre Frederiksberg.

Spørgsmål eller interesse i stillingen
Focus Recruitment bistår EDC i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk