Titel

Sr. SimCorp Dimension Specialister til udviklingsopgaver


Virksomhed

Forca A/S


Frist

Lukket


Indhold

- Udvikling, opsætning, konfiguration, automatisering og support af SimCorp Dimension med afsæt i kunders behov

Forca A/S er en af de største partnere inden for pensionsbranchen i Danmark og den eneste rendyrkede pensionsservice-virksomhed – ligeligt ejet af kunderne Lærernes Pension, PKA samt Pædagogernes Pensionskasse og har også Norli og Industriens Pension som kunder. Forca håndterer medlemsservice og -administration, betalingsstrømme, fondsadministration, regnskabsprocesser, governance og it-systemer for kunderne. Ca. 300 dygtige og engagerede medarbejdere servicerer og rådgiver over 620.000 medlemmer gennem et tæt partnerskab med kunderne. Læs mere på www.forca.dk

Forcas kunder er store professionelle investorer med investeringsaktiver på tilsammen ca. 600 mia. kr., som Forca har under administration, og de sidste år har været kendetegnet af nye kunder og opgaver for dem. Forca er organiseret i tre hovedområder: Forretning & Udvikling, Økonomi & Finans samt it. Afdelingen Fund Management er en del af Økonomi & Finans og de mere end 30 dygtige medarbejdere understøtter de 5 pensionskunders investeringsfunktion ved i Fund Operation at håndtere deres back- og middle office opgaver. Fund Management er udpeget som en af vækstmotorerne i Forca samtidig med at man er på en spændende rejse med at optimere og strømline processer.


Fund Product Management er udviklingsteamet i Fund Management med ansvaret for udvikling af SimCorp Dimension platformen i Forca, så den til stadighed understøtter kundernes investeringsmæssige behov, myndighedernes krav og Forcas behov for effektive, skalerbare processer. Fund Management er i en forandringsproces, hvor målet bl.a. er at: Effektivisere og konsolidere Dimension-platformen; Udvikle tydeligere roadmap for fondsservices og funktionalitet med tæt involvering af kunderne samt Sikre yderligere sammenhæng på tværs af Fund Management og resten af Forca. Udviklingsteamets arbejde foregår agilt og opgaverne løses i tæt samarbejde med Scrum Master, Product Owner og kollegerne i Back- og Middle Office.


SimCorp Dimension udviklingsopgaver med afsæt i en forretningsorienteret tilgang

Blandt andet med tilgang af nyligt implementerede kunder og onboarding af nye porteføljer har udviklingsteamet Fund Product Management travlt og derfor søger Forca nu flere Sr. SimCorp Dimension Specialister til at arbejde med udviklingsopgaver, der har SimCorp Dimension som omdrejningspunkt. Udviklingsopgaverne er mange og såvel internt rettet som mod Forcas pensionskunder.


Som Sr. SimCorp Dimension Specialist i Fund Product Management bliver du en central spiller i forhold til en bred vifte af opgaver omkring SimCorp Dimension. Der er mange kontaktflader i jobbet til især øvrige afdelinger i Økonomi- & Finans især Fund Operations, it, kundernes medarbejdere indenfor investering og risikostyring. Især er der også et ønske om, at udviklingen i relation til SimCorp Dimension knyttes endnu tættere til driften.


Primære ansvarsområder i jobbet afhængig af erfaring og interesser vil være:

 

Dit arbejdssted bliver Forca´s domicil på Tuborg Boulevard 3 i Hellerup.

Udviklingsorienteret SimCorp Dimension profil med finansiel eller anden relevant akademisk uddannelse

Som den ideelle kandidat til stillingen som Sr. SimCorp Dimension Specialist hos Forca har du:

 

Som person er du analytisk minded med god teknisk og finansiel forståelse, så du kan sætte dig ind i områder med høj kompleksitet og producere løsninger på forretningens problemer. Du kan lide at omsætte kunders ønsker og behov til opsætning og konfiguration af et system, der virker. Du formår samtidig at sætte kunden i centrum og kan levere god support via en serviceminded og imødekommende indstilling samt veludviklet sans for kommunikation og evne til at skabe relationer. Du trives i en rolle, hvor du leverer som en del af et team, men også selvstændigt og vedholdende kan styre dine opgaver i mål. Som dine øvrige kolleger er du en ambitiøs holdspiller. Endelig trives du i et miljø med variation og dynamik hvor du bliver udfordret fagligt.


Forca tilbyder
Muligheden for at arbejde med analyse- og udviklingsopgaver med indgående afsæt i SimCorp Dimension og dermed håndtere middle- og back office opgaver effektivt for kunderne. Flere kunder giver variation i arbejdet og nyligt onboardede kunder og porteføljer giver dynamik ligesom der også er mulighed for en væsentlig bredde i jobbet. Ligeledes bidrager den agile arbejdsform til et inspirerende, smidigt og behageligt miljø, hvor kulturen er uformel og uhøjtidelig med en god faglighed samt gode udviklingsmuligheder.

Work life balance er bedre end i de fleste finansielle virksomheder. Lønpakken indeholder bl.a. en særdeles attraktiv 18,5% virksomhedsbetalt pensionsordning, 5% ekstra ferietillæg, sundhedsforsikring og 6 uger og 3 dages årlig ferie samt lukkedage. I Forca dyrkes det sociale gennem mange arrangementer som fredagsbar, forskellige personaleforeninger og der er en god kantineordning med ”take away”.

Spørgsmål eller interesse i stillingen
Focus Recruitment bistår Forca i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk