Titel

HR Manager


Virksomhed

EDC Gruppen


Frist

Lukket


Indhold


EDC Gruppen A/S er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med en markedsandel på mere end 21% og 235 mæglerbutikker, hvor man indgår i et frivilligt kædesamarbejde. EDC Gruppens mæglerbutikker dækker hele landet, og har desuden sit eget kædekontor på Frederiksberg, hvor de opgaver, som løses bedst i fællesskab, bliver varetaget. Derudover består EDC Gruppen A/S af RobinHus og yderligere to divisioner: Feriepartner (26 feriehusudlejningsbureauer) og Erhverv (24 Erhvervscentre). EDC har ca. 1.700 medarbejdere – heraf 100 på kædekontoret – og en omsætning på ca. 1,4 mia. kr. i 2020.  EDC Gruppen har i omegnen af 5 millioner besøgende online per måned, hvilket gør edc.dk til det mest besøgte boligsite i Danmark iflg. Dansk Online Index og ligger ligeledes i toppen målt med andre brancher.


Produktpaletten indenfor køb og salg af fast ejendom både til privat- og erhvervssegmentet i selve EDC Gruppen. Der tilbydes medsalg, selvsalg, forældrekøb, købermægler og udlejningstjek. Ydelserne inden for forsikring består af ejerskifteforsikring, sælgeransvarsforsikring, flytteforsikring, hus- og fritidshusforsikring. Endelig tilbydes forskellige ydelser, som er relevante for både køber og sælger ifm. handelstransaktionen, herunder el, internet, alarm, mv. EDC Gruppen samarbejder med Gjensidige vedr. forsikring. Fokus i EDC Gruppen er i særdeleshed på digital transformation, forretningsudvikling af nye produkter og løsninger, partnerskaber og performance optimering – samt ikke mindst at styrke people agendaen og også fra den vinkel støtte EDC´s vækst og ekspansion.


Ansvar og opgaver

Med ny CEO fra sensommeren 2019 er EDC i gang med en større transformation – og i en industri, der pt. klarer sig fremragende. Stillingen som HR Manager refererer til Chef for Forretningssupport, men klart med ambitionen om, at det indenfor overskuelig fremtid bliver med reference til CEO og deltagelse i management team – allerede fra første dag dog med stor eksponering for CEO og hans ledergruppe. HR er er primært orienteret imod de ca. 100 ansatte og ledere på kædekontoret i en uformel og flad organisation, men kan også være HR processer rettet imod butiksnetværket, fx hvordan der hér laves mere effektive processer for rekruttering, people- og talent management etc.


HR er i en klar opbygnings- og professionaliseringsfase, hvor de næste skridt skal tages, hvilket betyder, at der i den grad vil være mulighed for at sætte sig præg på HR strategi, -processer og eksekveringen af disse samt at forme hele HR området og supporte EDC´s transformation. Til en start består HR funktionen blot af rollen som HR Manager. Det gør spændvidden i stillingen markant; fra at udforme og drive store strategiske HR initiativer til at udføre mindre ”hands on” administrative- / driftsopgaver, hvilket pt. også ligger i stillingen.

I rollen som HR Manager vil du komme til at arbejde meget bredt; primært med den tætte ledersparring, rekruttering, employer branding, opbygning og eksekvering af HR processer og HR administration og -drift, men også få mulighed for at understøtte og levere på HRD området. En egentlig ”forretningsorienteret HR support” og HR business partnering skal etableres og ligeså et HR årshjul, der skal eksekveres på samt understøttelse af hele employee lifecycle. Dette med målet om kontinuerligt at udvikle EDC som en attraktiv arbejdsplads og understøttelse af forretningen fra et HR perspektiv samt styrke ledernes evne til people management. Primære ansvarsområder og opgaver:

 

Din profil

Den rette kandidat har en relevant uddannelse på kandidatniveau ideelt med vægt på HR, fx Cand.merc., Cand.psych., Cand.soc.HRM, Cand.mag, Cand.comm eller lignende. Derudover har du:

 

Personlighedsrelaterede kompetencer er naturligvis også vigtige for succes i stillingen, hvorfor du:


EDC tilbyder & value proposition
Stillingen som HR Manager rummer muligheden for at opbygge, udvikle og modne HR området samt hæve niveauet betydeligt og derigennem styrke people agendaen. Der er rig mulighed for at tage ansvar og forme rollen og HR funktionen, som kan understøtte EDC´s fortsatte transformation, ekspansion samt være en essentiel del af at realisere strategien. Kulturen er uformel med en lav grad af hierarki i organisationen, hvor de sociale relationer vægtes højt.

Virksomheden er i gang med en spændende transformation og der vil være stor mulighed for indenfor overskuelig fremtid at referere direkte til CEO og indgå i management team samt på sigt evt. udvide HR funktionen. Bredden i stillingen er væsentlig og – for den rette kandidat – i den grad er mulighed for at udvikle sig i jobbet og få et stort ansvar selv tidligt i sin karriere. Der forventes ikke megen rejseaktivitet i stillingen og generelt er der god work life balance. Stillingen har sin base på EDC Gruppens hovedkontor på Mynstersvej 5 på indre Frederiksberg.

Spørgsmål eller interesse i stillingen
Focus Recruitment bistår EDC i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk