Titel

IT Contract Manager til indkøb i mia. klassen


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group Procurement er en stabsfunktion i virksomheden, som varetager strategiske indkøb til organisationen. Group Procurement spiller en afgørende rolle i at realisere vækststrategien, hvilket indebærer forhandling og indgåelse af komplekse kontrakter i mia. klassen. IT understøttelse spiller også en naturlig rolle i virksomhedens fremtidige vækst, hvorfor vi nu søger en stærk og erfaren IT Contract Manager.

 

Group Procurement, er organiseret efter forretningsområder med en Indkøbschef for hver, der refererer til Vice President for Group Procurement. Stillingen er placeret i Indirect Procurement, som varetager alt indkøb af IT og Services. IT procurement står for IT-indkøbsaftaler til alle dele af virksomheden, og omfatter indkøb af både HW, SW, licenser og konsulentydelser for et årligt mia. beløb.

 

Ansvar og opgaver

Som IT Contract Manager refererer du til den ansvarlige for IT procurement. Du får ansvar for både at gennemføre og implementere komplekse IT indkøb i samarbejde med Group IT og de lokale IT funktioner. Desuden spiller du en vigtig rolle i videreudviklingen af IT procurement som en strategisk indkøbsfunktion. Primære opgaver i jobbet vil være:

 

Du skal forvente 15-20 rejsedage i jobbet pr. år, og arbejdsstedet vil være i København. 

 

Din profil

For at lykkes i jobbet har du formentlig:

 

Som person har du en udpræget markeds- og forretningsforståelse, der sætter dig i stand til at varetage IT indkøb på højt strategisk niveau. Med baggrund i stærke analytiske evner og en god gennemslagskraft formår du at skabe stærke relationer til interne samarbejdspartnere og leverandører. Endelig har du en struktureret tilgang til dit arbejde, som ruster dig til at drive og styre store indkøbsprojekter.

 

Virksomheden tilbyder

Store krav og udfordringer, men samtidig indkøbsopgaver på internationalt niveau af afgørende betydning for organisationen. Jobbet er organiseret, så du kan fokusere på strategisk indkøb og udvikling af relationer med såvel interne interessenter som leverandører. Du kommer til at arbejde i en virksomhed i stærk vækst i en indkøbsfunktion med kompetente og engagerede kolleger og attraktive karrieremuligheder inden for indkøb. Lønpakken er attraktiv, og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk