Titel

Senior Management Consultant, IT Processes & Tools


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- Videreudvikling og optimering af IT processer til at understøtte DONG Energy´s forretning optimalt

 

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group IT er virksomhedens centrale IT funktion, som i tæt samarbejde med IT funktionerne i de enkelte forretningsområder er i fuld gang med at skabe fundamentet for fremtidens energivirksomhed. Fokus er på at levere en fleksibel og skalerbar IT understøttelse til både forretningsområder og stabsfunktioner med udgangspunkt i deres behov.

 

Enterprise Applications Services, Processes & Tools er den afdeling i Group IT, som har det tværgående ansvar inden for sikkerhed, metoder og værktøjer. Formålet er bl.a. er at understøtte virksomheden i effektivt og professionelt at udvikle, implementere og supportere applikationer samt definere og optimere IT- og forretningsprocesser. Enterprise Applications arbejder overvejende med SAP, Omada, Oracle og MOSS men også andre applikationer inden for bl.a. Business Intelligence området.

 

Ansvar og opgaver

Som Senior Management Consultant for IT Processes & Tools får du ansvar for at videreudvikle, optimere og standardisere DONG Energy´s IT processer, så de understøtter forretningen optimalt. Du skal både sikre at de nødvendige processer udvikles og at såvel processerne som applikationerne fungerer, hvorfor jobbet spiller en afgørende rolle for Group IT´s fremtidige succes. I jobbet refererer du til Manager for Enterprise Applications – Services, Processes & Tools. Primære opgaver og fokusområder vil være:

Dit arbejdssted bliver i København, hvor Group IT er placeret.

Din profil

Som den ideelle kandidat til brænder du for udvikling og implementering af forretningsunderstøttende IT processer i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed. Derudover har du:

Som person har du stærke analytiske evner, der sætter dig i stand til at gennemføre udvikling, standardisering og implementering af IT processer. Du er systematisk, tænker helhedsorienteret men uden at gå på kompromis med grundigheden. At skabe relationer falder dig naturligt ligesom du også er stærk til at kommunikere, forandre og skabe resultater. Endvidere er du robust og har politisk flair.

Virksomheden tilbyder
Muligheden for at arbejde med tung IT procesudvikling og implementering i en organisation, som arbejder med de nyeste teknologier, hvor IT spiller en afgørende rolle for virksomhedens succes. Virksomheden er udviklingsorienteret og i stærk vækst, og du vil arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger i en stor professionel IT funktion med højt fagligt niveau. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk