Titel

Sales Director


Virksomhed

Executive netværk og education virksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- Ansvar for salg af komplekse produkter til danske og internationale topledere

 

Vores kunde, en privatejet virksomhed etableret i 2005, oplever en kraftig vækst på flere forretningsområder, som spænder over eksklusive produkter som netværk, executive education og forsikring til danske og internationale direktører og bestyrelsesmedlemmer. Virksomheden har en unik position i markedet, tæller nu mere end 40 ansatte, og der er fortsat et meget stort potentiale såvel i Danmark som i udlandet.

 

Ansvar og opgaver

Da den nuværende Sales Director er blevet forfremmet til nye udfordringer internt søger virksomheden derfor nu en stærk, kommercielt orienteret Sales Director til at fortsætte virksomhedens vækst gennem en målrettet og professionel salgsindsats. Du får ansvar for salg af virksomhedens netværks- og magasinprodukt, og du bliver leder for en større salgsafdeling i markant vækst af Sales Associates, som du skal være med til at gøre til en succes i deres arbejde.

 

Teamet du står i spidsen for er ungt, dynamisk, ambitiøst, højtuddannet og matcher målgruppen de kommunikerer med. Salg foregår overvejende via telefon og teamet har stærke salgsredskaber til rådighed. I stillingen refererer du til COO. Dine primære opgaver og ansvarsområder vil være:

Stillingen er placeret i virksomhedens eksklusive lokaler i København. Din dagligdag vil i udgangspunktet ikke involvere, at du selv varetager salg over tlf. til målgruppen. Stillingen har primær fokus på ledelse, coaching og træning.

 

Din profil

Som den ideelle kandidat har du:

   

Som person arbejder du struktureret og målbevidst med salg, evner at gå forrest, inspirere og kan formidle din viden. At lede, coache, træne og motivere bliver en stor del af din hverdag, hvorfor du er stærk til at sætte retningen, få dit team til at vokse og skabe gejst. Skønt du er selvkørende er det afgørende, at du også evner at "få dit team med dig". Du er overbevisende, kommunikerer klart og præcist og er god til at skabe relationer. Endelig er du arbejdsom, har et højt drive og ambitionsniveau ligesom du har den robusthed, der kræves i forbindelse med en salgsstilling med store udfordringer.

 

Virksomheden tilbyder

En Sales Director stilling, hvor du arbejder med salg af de absolut mest eksklusive produkter og får en bred berøringsflade i toppen af dansk og internationalt erhvervsliv. Din stilling spiller en afgørende rolle for virksomhedens fortsatte vækst og succes, og der er særdeles gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Lønpakken rummer fast løn og bonusordning.

 

Hvis du har spørgsmål omkring jobbet er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på 5051 9215 / sma@focus-recruitment.dk


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk