Titel

Økonomichef


Virksomhed

EDC Gruppen


Frist

Afsluttet


Indhold

  - Ledelse af økonomifunktion med fokus på at sikre rette balance mellem stabil drift og optimering samt CEO-sparring


EDC Gruppen A/S er Danmarks største og ældste ejendomsmæglerkæde med en markedsandel på mere end 21% og 235 mæglerbutikker, hvor man indgår i et frivilligt kædesamarbejde. EDC Gruppens mæglerbutikker dækker hele landet, og har desuden sit eget kædekontor på Frederiksberg, hvor de opgaver, som løses bedst i fællesskab, bliver varetaget. Derudover består EDC Gruppen A/S af RobinHus og yderligere to divisioner: Feriepartner (26 feriehusudlejningsbureauer) og Erhverv (24 Erhvervscentre). EDC har ca. 1.700 medarbejdere – heraf 100 på kædekontoret – og en omsætning på ca. 1,4 mia. kr. i 2020. EDC Gruppen har i omegnen af 5 millioner besøgende online per måned, hvilket gør edc.dk til det mest besøgte boligsite i Danmark iflg. Dansk Online Index og ligger ligeledes i toppen målt med andre brancher.

 

EDC søger en ambitiøs, analytisk og drivende person til en stilling som Økonomichef i Danmarks største mæglerkæde. Kunne du tænke dig et spændende job tæt på CEO? Er du stærk til økonomi, rapportering, budgetter, processer og samtidig kan tænke kommercielt, strategisk og understøtte forretningsudvikling? Trives du i en eksekverende rolle med stort ansvar? Så er du måske den kommende Økonomichef i EDC Gruppen.

Funktion og organisatorisk placering

Økonomifunktionen er placeret på EDC kædekontoret, hvor der udover Økonomi også er stabsfunktioner som Kommunikation, Jura, HR og Direktionssupport. Regnskab følger ÅRL og ERP- og økonomisystemet er Dynamics NAV, mens rapportering er via Power BI og Excel.
Økonomifunktionen består udover Økonomichefen af 3 dygtige medarbejdere, herunder en Business- / Project Controller, Regnskabsmedarbejder og koncernens nuværende Økonomichef, der fremadrettet vil indgå i en vigtig senior rolle i den blivende organisation.
Som Økonomichef vil man i vid udstrækning fungere som ”spillende træner”, der samler afdelingen og selv spiller en aktiv rolle i løsning af teamets opgaver og drift. Økonomichefen har det overordnede ansvar for teamet og Økonomifunktionen, hvor du efter en indkøringsperiode overtager det fulde ledelsesansvar for opgaverne og retningen.

Ansvar og opgaver
Økonomichefen har en meget væsentlig rolle i organisationen med ansvaret for alle finansielle anliggender herunder financial controlling, rapportering, regnskab, business controlling, budgetter, forecast og økonomisk ledelsesinformation der kan understøtte beslutninger. Derudover bliver man en helt central sparringspartner for CEO, som stillingen refererer til. Økonomichefen indgår i executive management lederteam.
 

Økonomichef rollen rummer en meget bred vifte af opgaver og ansvarsområder og spænder over et ønske om finansielt analytisk perspektiv
, udvikling i området, evnen til at modernisere og forbedre måden at drive Økonomifunktionen på i koncernen og samtidig selv formå at eksekvere på mere hands-on opgaver for at få Økonomiafdelingen til at fungere i en velkørende daglig drift. Nogle af ansvarsområderne varetages af Økonomichefen – andre af teamets dygtige medarbejdere:


Din profil

Den rette profil er formentlig uddannet Cand.merc.aud og med revisionsbaggrund. Derudover:


Personlighedsrelaterede kompetencer er også vigtige for succes i stillingen, hvorfor du:

Der forventes ikke rejseaktivitet i stillingen. Stillingen har sin base på EDC Gruppens kædekontor på Mynstersvej 5 på indre Frederiksberg. På kædekonteret er hér ca. 100 ansatte og ledere, der arbejder tæt sammen i en uformel og flad organisation med en lav grad af hierarki og med rig lejlighed til at skabe rammerne for øget professionalisering, optimering og forbedringer.

Spørgsmål eller interesse i stillingen
Focus Recruitment bistår i forbindelse med denne proces. Hvis du har interesse i stillingen eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk