Titel

Projektleder SAP HR


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

- Kan du drive SAP understøttelsen til etablering af HR Shared Service Center?

Group IT er virksomhedens centrale IT-funktion, som i tæt samarbejde med IT-funktionerne i de enkelte forretningsenheder er i fuld gang med at skabe fundamentet for fremtidens energivirksomhed. Group IT leverer en fleksibel og skalerbar IT understøttelse til både forretningsenheder og stabsfunktioner med udgangspunkt i deres behov. Vi sikrer stordriftsfordele og en effektiv drift gennem samarbejde på tværs af forretningsområder og etablering af shared services.

Ansvar og arbejdsopgaver
Til Project Delivery teamet i Group IT søges en kompetent SAP HR Projektleder. Du kommer til at styre et forretningskritisk projekt med topledelsens bevågenhed omkring etableringen af et HR Shared Service Center og SAP understøttelse af dette. Du får ansvar for at sikre en succesfuld implementering af en fælles SAP HR løsning på tværs af forretningsområderne i virksomheden.

Projektet spiller en vigtig rolle for harmonisering af processer og realisering af synergier indenfor HR området. Jobbet indebærer et tæt samarbejde med Projektleder fra HR, forretningsområderne, styregruppen og Business IT enhederne i virksomheden. I stillingen refererer du til Head of Project Delivery. Dine primære opgaver vil være:

Din profil

Som den ideelle kandidat til stillingen har du:

Som person har du en stærk forretningsforståelse og gode analytiske evner. Du er stærk til at skabe relationer og har den nødvendige politiske flair til at være projektleder i en stor organisation. Struktur, planlægning, vedholdenhed og opfølgning er blandt dine nøglekompetencer for at sikre en optimal styring af projektet og at det kommer helt i mål. Derfor er det også vigtigt, at du er en dynamisk og resultatorienteret person.

Virksomheden tilbyder
Muligheden for lede et forretningskritisk projekt med topledelsens bevågenhed, hvilket vil udvikle dine i forvejen stærke SAP og Projektlederkompetencer. Du vil arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger, der brænder for deres arbejde. Der tilbydes en attraktiv løn, pensionsordning og gode medarbejderforhold.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk