Titel

SharePoint (MOSS 2007) Senior Udvikler


Virksomhed

Forsyningsvirksomhed


Frist

Lukket


Indhold

– Udfordrende web og intranet udviklingsopgaver på succesfuldt implementeret MOSS platform

 

Vores klient er en af førende forsyningsvirksomhed med hovedsæde i Danmark. Forretningen er baseret på at fremskaffe, producere, distribuere, handle og sælge energi og tilknyttede produkter.

 

Group IT er virksomhedens centrale IT funktion, som i tæt samarbejde med IT funktionerne i de enkelte forretningsenheder er i fuld gang med at skabe fundamentet for fremtidens energivirksomhed. Fokus er på at levere en fleksibel og skalerbar IT understøttelse til både forretningsenheder og stabsfunktioner med udgangspunkt i deres behov.

 

Virksomheden har med stor succes implementeret MOSS 2007 som portal platform og skal derfor have udvidet MOSS teamet yderligere. Derfor søger virksomheden en erfaren MOSS Seniorudvikler til teamet, som i dag allerede består af små 10 dedikerede og kompetente arkitekter, udviklere, support- og procesfolk, som varetager den løbende udvikling og kvalitetssikring af MOSS platformen. Blandt de næste projekter på MOSS platformen er bl.a. at udvikle funktionaliteter som søgning, workflow, video og dokumenthåndtering.

 

Ansvar og opgaver

Som Seniorudvikler bliver du et omdrejningspunkt i udviklingen af applikationer til MOSS platformen. Dine arbejdsopgaver dækker alle faser af udviklingsprocessen fra idé generering til løsningen er implementeret og efterfølgende ved vedligehold af applikationerne, som MOSS teamet også har ansvaret for. I jobbet refererer du til Head of IT Development. Dine primære opgaver og fokusområder vil være:

Dit arbejdssted bliver i København hvor Group IT er placeret.


Din profil

Som den ideelle kandidat til jobbet er du en passioneret udvikler og brænder for SharePoint / MOSS. Derudover har du:

Som person har du stærke analytiske evner, der sætter dig i stand til at afdække forretningens krav samt designe og udvikle den rette løsning. Du er kvalitets- og resultatorienteret og det falder dig naturligt både at arbejde selvstændigt og tæt sammen med dine kolleger. Organisationen er i stærk vækst og med mange interessenter, hvorfor det er vigtigt, at du evner at bevare overblikket og se muligheder. Endvidere behersker du dansk i skrift og tale.


Virksomheden tilbyder
Muligheden for at arbejde med MOSS 2007 udvikling på en succesfuldt implementeret platform i en organisation, som anvender de nyeste versioner af Microsofts teknologier. Dit arbejde kommer til at spille en afgørende rolle for at skabe nogle af landets bedste web- og intranetløsninger. Virksomheden er udvikllingsorienteret og i stærk vækst, og du vil arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger i en stor professionel IT funktion med højt fagligt niveau. Lønpakken er attraktiv og indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og 7 ugers ferie (heraf 10 feriefridage).


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk