Titel

Head of Delivery – med ledelses-, leverance- og kundeansvar


Virksomhed

Capgemini Sogeti Danmark A/S


Frist

Lukket


Indhold

Med mere end 180.000 ansatte i 44 lande er Capgemini en af verdens førende leverandører af konsulent-, teknologi- og outsourcingsydelser. Gruppen omsatte i 2015 for 11,9 milliarder Eur og et resultat på 1,1 mia Eur – en stigning på 94% sammenlignet med 2014. Sammen med sine kunder skaber og leverer Capgemini forretnings- og teknologiløsninger, der passer til deres behov og leder mod de ønskede resultater. læs mere på www.capgeminiSogeti.dk .

 

Capgemini Sogeti Danmark A/S har små 300 medarbejdere i Danmark fordelt på afdelinger syd for København og Århus. Hovedsædet i Danmark ligger i Vallensbæk.  Capgemini Sogeti Danmark er en systemintegrationsvirksomhed og teknologikonsulenthus, der udvikler, integrerer, tester og vedligeholder systemer for kunderne samt laver enterprise architecture og projekt-, program- og serviceledelse. I den forstand er det end-to-end løsninger man leverer til kunderne. Det danske marked er i vækst og der er et markant forretningspotentiale.

 

De primære teknologier virksomheden arbejder indenfor er på CRM området Salesforce.com, Java / Open Source, Episerver og Microsoft teknologier. Afdelingen Integration & Innovation har på primært fokus på Episerver på portal området og Microsoft teknologierne .NET, ASP.NET, SharePoint, Windows Azure, Hybrid, Microsoft Expression. Udover udvikling på ovenstående områder arbejder afdelingen også meget med integration.

 

Til at drive af de væsentligste accounts i Integration & Innovation afdelingen, søger man nu en Head of Delivery til at varetage leverancen til denne kunde – samt med ledelsesansvar for de pt. 20-25 ansatte, som arbejder på denne kunde. Det er hovedsageligt dygtige og erfarne konsulenter i form af Udviklere, men også Solution Architects, Scrum Masters, Testere etc.

 

Capgemini Sogeti Danmark har for nylig indgået en langvarig rammeaftale med kunden på opgaver indenfor digitale transformationer. Som led i dette udvidede samarbejde og at kunne levere endnu mere effektivt målrettet til kunden oprettes nu stillingen som Head of Delivery. Man har et godt og tæt samarbejde med kunden og er blandt preferred suppliers på en lang række områder.

 

Ansvar og opgaver

 

Stillingen er placeret i afdelingen Integration & Innovation, som primært har fokus på Microsoft teknologierne .NET, ASP.NET, SharePoint, Windows Azure, Hybrid, Microsoft Expression, Java / Open Source samt Episerver på portal området. Udover udvikling på ovenstående områder arbejder afdelingen også meget med integration.

 

Som Head of Delivery har man ansvar for alle leverancer til kunden og ledelsesansvar for de medarbejdere, som er tilknyttet denne. Man skal drive og udvikle relationen og sikre at SLA´er mødes og leverancerne skaber værdi for kunden samtidig med at det er en sund forretning for Capgemini Sogeti Danmark. I den forbindelse udvikler og implementerer man også strategien for egen afdeling og for kunden. Stillingen er nyoprettet, hvilket giver en væsentlig mulighed for at sætte sit præg. Udpluk af ansvarsområder og opgaver er:

En væsentlig del af tiden forventes brugt on location hos kunden i hovedstadsområdet. 

Din profil  

Den ideelle kandidat har formentlig en relevant videregående uddannelse fx Ingeniør, Datalog, Cand.merc.Dat eller lignende. Med den rette erfaring beskrevet nedenfor er uddannelsesbaggrund ikke afgørende.

Kandidater til denne stilling skal have en solid erfaring og med pondus til at have personaleansvar, drive forretningsudvikling videre og varetage relationen til en nøglekunde. Nødvendige erfaringer for kandidater til denne stilling:

 • Minimum 8-10 års relevant IT erfaring – gerne mere – fra stillinger som fx Delivery Manager, Leveranceansvarlig, Program-, Portefølje- eller tung Projektleder, Competence Manager etc.
 • Have solid IT viden – på et tilstrækkeligt niveau til at kunne begå dig på kundemøder, rekruttere samt lede afdelingen
 • Meget gerne selv have direkte erfaring med IT udvikling
 • Erfaring med ledelse af IT udviklere eller projektledelse af større projekter med minimum 8-12 deltagere
 • Erfaring med kundeinteraktion, forretningsudvikling og samarbejde med en salgsorganisation vil være en klar fordel, men ikke afgørende


Personligheden og et vindende væsen er helt afgørende for succes i stillingen – og nogle af de væsentligste personlige træk er:

 • Brænder for at bygge en ny afdeling op med en høj faglighed, godt arbejdsmiljø og stærke leverancer til kunden
 • Motiveret for ledelse – også selvom det ofte er fra distancen – du har hvad der skal til for at lede et stort team og gøre det endnu større
 • Er dygtig til at skabe retning, gejst, coache, motivere og udvikle specialiserede medarbejdere
 • Formår at forene teknisk og IT mæssig flair med et kommercielt drive
 • Er passioneret om at udvikle et forretningsområde og ser muligheder for at udvikle en forretning så konsulenters timer faktureres
 • Kan lide at skabe relationer og er drevet af også at have kundeinteraktion. Kommunikerer klart og overbevisende med en kunde og medarbejdere
 • Samarbejdsorienteret så du kan begå dig godt med salgsorganisationen i forhold til at give tilbud, vinde projekter og få konsulenter på opgaver
 • En struktureret arbejdsform og god til at planlægge og organisere, så du ikke mister overblikket med mange medarbejdere i direkte reference
 • Et  positivt mindset, robust personlighed, høj selvtillid og ”can do attitude”

Capgemini Sogeti Danmark A/S tilbyder

En spændende 
nyoprettet Head of Delivery stilling med ledelses- og leveranceansvar for en særdeles vigtig kunde samt med masser af mulighed for at definere strategi, sætte sit eget præg og agere både teknisk og kommercielt. Med en langvarig rammeaftale på kunden er der masser af mulighed for at drive spændende løsninger samt videreudvikle kompetencer og leverancer på kunden.  Lønpakken vil bestå af en god fast løn og bonus og dertil 6% virksomhedsbetalt pension, mulighed for firmabil samt 5 ugers årlig ferie og 4 feriefridage.

Interesseret
i stillingen?  

Focus Recruitment bistår Capgemini Sogeti Danmark A/S i forbindelse med denne proces. Hvis du har spørgsmål omkring jobbet eller ønsker at søge det, er du velkommen til at kontakte Partner i Focus Recruitment, Steffen Marstrand på  sma@focus-recruitment.dk / 5051 9215.


Focus Recruitment
H.C. Ørsteds Vej 50 C, 5.
1879 Frederiksberg C
Tel: +45 70 20 92 15
Mail: info@focus-recruitment.dk